İçeriğe geç

Kerim Bekar Ne Kadar Ceza Aldı

Kerim Bekar hapiste mi?

Bir süredir ev hapsinde tutulan Kerim Bekar ve Yasin Şanal’ın akıbeti, Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın cinayet soruşturmasını tamamlamasıyla önümüzdeki günlerde netleşecek! 15 Eylül 2023

Kadir Şeker ne kadar ceza aldı?

18 Mayıs 2023’te Yargıtay tarafından 10 yıl 10 aylık cezası onandı. 1 Haziran 2023’te tutuklandı. 8 Haziran 2023’te izne ayrıldı. Avukatı, 15 Temmuz 2023’te yürürlüğe giren yasa nedeniyle tekrar hapse girmeyeceğini duyurdu.

Kadir cezaevinden çıktı mı?

İki yıl beş ay bir gün tutuklu kalan Kadir Şeker, tutuklu bulunduğu Akşehir Cezaevi’nden yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararıyla tahliye edildi. Kararın onanması için dosyası Yargıtay’a geri gönderilecek ve yargılanması tutuksuz devam edecek olan Şeker, cezaevinden tahliye edildi.

Şekerci hapisten çıktı mı?

Konya’da sevgilisini engellemeye çalışırken darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker, tahliye edildi.

Kadir Şeker ne zaman çıkacak?

Bildiğiniz gibi 46 aylık cezasını açık cezaevinde çekmek zorundaydı ama 31 Temmuz’a kadar izinliydi. Maddenin kapsamına tam uyuyor. Kadir Şeker de 31 Temmuz 2023’ten itibaren ilgili adliyeye gidecek. Ayrıca denetimli serbestlikle serbest kalacak.

Kadir içerden çıktı mı?

Kadir Şeker izinli olarak cezaevinden çıktı! -YouTube.

Kadir serbest bırakıldı mı?

Cezası haksız tahrik nedeniyle 10 yıl 10 aya indirildi. Kadir, 8 Haziran’da COVID-19 nedeniyle açık cezaevinden tahliye edildi. Hepimiz çok mutluyduk. 31 Temmuz’da COVID izni sona erdiğinde Kadir, diğer tutuklular gibi cezaevine geri döndü.

Yargı Kadir yakalandı mı?

Konya. Konya’da kız arkadaşını engellemeye çalışırken dövdüğüne inandığı kişiyi öldürmekten hakkında verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasının kaldırılmasının ardından yeniden yargılanan Kadir Şeker, Kadınhanı ilçesindeki cezaevine gönderildi.

Kadir Şeker Bıçak kimin?

Çıkan kavgada karşı taraf, medyada “meyve bıçağı” olarak gösterilen “Switchblade” adlı bir suç aletiyle öldürüldü. Şeker’in ifadesine göre Özgür Duran, Şeker’i boğdu ve Şeker, Duran’dan kurtulmaya çalışırken cebinden bıçağını çıkarıp açtı.

Kadir Şeker’in bıçağı kaç cm?

Özgür Duran’ın adli tıp raporunda, bıçağın vücuduna yaklaşık 10 santimetre uzunluğunda ve 1,5 santimetre genişliğinde nüfuz ettiği kaydedildi. Kadir Şeker’in kullandığı bıçağın 6136 sayılı “Ateşli Silahlar, Bıçaklar ve Diğer Aletler Kanunu” kapsamına girdiği belirlendi.

Kadir Şeker kaç yaşında?

Kadir Şeker (20), haksız tahrik altında suç işlediği gerekçesiyle “kasten adam öldürme” suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, duruşmadaki iyi halinden dolayı kendisine 12 yıl hapis cezası verdi.

Kadir Şeker suçlu mu?

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında dava açılan Şeker, “tasarlayarak adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Şeker’in cezası, “iyi hal” nedeniyle “haksız tahrik” suçundan 12 yıl 6 aya indirildi. İndirim yapıldı ve Şeker serbest bırakıldı.

Kadir Şeker neden bıçak taşıyordu?

Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla’yı dövdüğü iddia edilen Özgür Duran’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Kadir Şeker’e, olay ortaya çıkınca savcı tarafından, “Bıçağın elinde ne işi vardı?” sorusu yöneltildi. Şeker’in, “Tespih oyunu gibi oyunlar oynamak için bıçağı internetten aldım” yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Kadir Şekerci olayı nedir?

Olay, 5 Şubat 2020’de Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı’nda meydana geldi. Kadir Şeker, Özgür Duran’ın sevgilisi Ayşe Dırla’yı dövmesini engellemeye çalıştı. Bu sırada çıkan kavgada Şeker, Duran’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Kadir içerden çıktı mı?

Kadir Şeker izinli olarak cezaevinden çıktı! -YouTube.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir