İçeriğe geç

Venüs Retrosunda Ne Yapmalıyız

Venüs retrosu kimleri etkileyecek?

Kimler etkilenecek? Doğum haritasında Güneş, Yükselen, Ay burcu Koç, Terazi, Yengeç veya Oğlak olanlar tüm bu etkileri en yoğun şekilde yaşayacak.

Venüs retroda evlenen boşanır mı?

✨️ Hayır. Venüs gerilemesi sırasında evlilik boşanma anlamına gelmez.

Venüs retroda ev alınır mı?

İşte deneyimli astrologların Venüs gerilemesi sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenler konusunda önerileri; “Ev satın alabilirsiniz ancak evin mobilyaları ve estetiğiyle ilgilenmek için Venüs gerilemesinin sonunu beklemelisiniz. Lüks eşyalardan ve araba satın almaktan kaçınmalısınız.” 12 Temmuz 2023

Venüs retrosunda ilişkiye başlanır mı?

– Yeni bir ilişkiye başlamak için de iyi bir zaman değildir. Venüs gerilemesi sırasında başlayan ilişkilerdeki duygular zamanla soğuyabilir. – Nişan veya evlilik gibi büyük kararlar almayın.

Venüs retrosunda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Venüs retrosu hangi burçları etkiliyor 2024?

Venüs Boğa, Terazi ve Başak burçlarını, özellikle de Balık burcunu etkileyecek.

Retroda ilişki başlar mı?

İlişkiye başlamak için uygun değildir. Yine evlenmek, nişanlanmak veya nişanlanmak için uygun değildir.

Venüs retrosunda eski sevgili döner mi?

İlk Venüs gerilemesi sırasında, bazı eski ve muhtemelen acı verici ilişkilerin veya aşkların geri dönüşüne tanık olabiliriz. Eski bir sevgili size geri dönebilir, aynı şey eski bir eşin veya eski bir partnerin başına da gelebilir.

Venüs retroda ayrılanlar barışır mı?

Bu dönemde farklılıklar gereksizdir. Ancak, uzun süreli ilişkiniz birçok kez ayrılık örüntüsü yaşadıysa ve ayrılmak istediğiniz kişiden ayrılamıyorsanız, Venüs Retrosu bu ayrılığı sizin için daha kolay hale getirecektir. İlk kez ayrılanlar için süreç gelecekte tekrar başlayacaktır.

Venüs retroda saç boyanır mı?

Dinçer Güner, X’e dair: “Venüs gerilemedeyken saç boyanmaz.”

Retroda cilt bakımı yapılır mı?

Merkür gerilemesi sırasında estetik ameliyat olabilir miyim? Merkür güzellik ve estetikle ilgilenmez, her türlü estetik işlemi yaptırabilirsiniz, bunda bir sakınca yoktur, içiniz rahat olsun arkadaşlar. Venüs gökyüzünde iyi etkiler altındaysa.

Doğum haritasında Venüs Retro ne demek?

Venüs Retrosunda doğan kişiler, hayatın birçok ayrıntısını iç dünyalarında deneyimlemeye çalışırlar. Bu durum içsel duygularını yoğunlaştırabilir ve ani patlamalara yol açabilir. Sevgilerini yeterince ifade edemedikleri düşüncesi, duygularını daha da bastırmalarına neden olabilir.

Venüs retrosu ilişkileri nasıl etkiler?

Venüs Retrosu sırasında, ilişkilerimizde hem sevinç hem de üzüntü yaşayabiliriz. Partnerimizle vakit geçirmekten hoşlanabiliriz, ancak stres ve kafa karışıklığı da yaşayabiliriz. Bu, duygularımızı temizlememiz ve ilişkimizde ne istediğimizi düşünmek için zaman ayırmamız gereken bir zamandır. 25 Ocak 2024 Venüs Retrosu sırasında, ilişkilerimizde hem sevinç hem de üzüntü yaşayabiliriz. Partnerimizle vakit geçirmekten hoşlanabiliriz, ancak stres ve kafa karışıklığı da yaşayabiliriz. Bu, duygularımızı temizlememiz ve ilişkimizde ne istediğimizi düşünmek için zaman ayırmamız gereken bir zamandır.

Venüs retrosunda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor.

Venüs retrosunda neden estetik yapılmaz?

Güzellik konuları Venüs gerilemesi sırasında donmuş halde kalır. Tıpkı Merkür gerilemesi sırasında ilişkilerin engellenmesi gibi. Çünkü bu gerileme güzellikteki her türlü ilerlemeyi durdurur ve olayları olumsuz etkiler.

Venüs retrosunda giden geri döner mi?

Aşk gerilemesi başlıyor: Venüs gerilemesi eski ilişkileri geri getirebilir. 5 Ekim ile 16 Kasım arasında yaklaşık altı hafta gerileyen Venüs, bu yıl sekiz yıl sonra ilk kez Akrep burcunda gerileyecek. Venüs yaklaşık her bir buçuk yılda bir geriler. Ancak her gerileme farklı bir burçtadır.

Venüs şu an hangi burçta?

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatlarımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor. Ne sevdiğimizi, ne kadar sevdiğimizi ve nasıl sevdiğimizi anlamamıza yardımcı olacak.

Retroda gelen retroda gider mi?

Retro dönemde eski sevgilinizle tekrar karşılaşabilirsiniz veya retro dönemde kırılmış bir aşkı tekrar kendinize çekebilirsiniz. Ancak unutmayın: retroya ait olan retroya aittir.

Doğum haritasında Venüs Retro ne demek?

Venüs Retrosunda doğan kişiler, hayatın birçok ayrıntısını iç dünyalarında deneyimlemeye çalışırlar. Bu durum içsel duygularını yoğunlaştırabilir ve ani patlamalara yol açabilir. Sevgilerini yeterince ifade edemedikleri düşüncesi, duygularını daha da bastırmalarına neden olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir